Jelly of the Beast

Publicat in 23.03.2020, jucat de 24 ori, votat de 0 ori

Descrierea jocului Jelly of the Beast

O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri 2020 cu Mao Mao Eroii cu Inima Pura, in care o sa vedeti ca personajul principal revine pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare.

O noua aventura cu Mao Mao de pe Cartoon Network va asteapta aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca alaturi de Mao Mao, trebuie sa ajtuati toate animalutele din orasul sau, deoarece un monstru jeleu a atacat orasul si incearca sa tina captive cat mai multe animale.

Voi dragi copii trebuie ca alaturi de Mao Mao sa luptati din greu impotriva acestui monstru lipicos, astfel incat sa eliberati fiecare ostatic din fiecare nivel. O sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, astfel incat sa loviti monstrul cu loviturile de sabie si sa fiti siguri ca pana la finalul fiecarui nivel animalul pe care il protejati sa fie liber.

Luptatorul de pe Cartoon Network este sigur ca voi dragi prieteni o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de prietenii vostri. Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece monstrul jeleu o sa fie rotund, iar animalele se vor misca in interiorul sau.

Voi trebuie sa folositi mouse-ul pentru a incepe sa il atacati, voi dragi copii trebuie sa loviti acest jeleu din jos in sus, lucru care il face pe Mao Mao sa treaca prin mijlocul sau, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa nu loviti nici macar o data animalul care este prins in jeleu, astfel incat sa nu fie vatamat. Distractie placuta!

 

Jelly of the Beast

Cum se joaca Jelly of the Beast?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!